楊卓娜精明選! 真正潤喉、 抗病嘅「蜂膠喉片」

作為幕前藝人,經常要靠把聲演繹不同角色,喉嚨保養尤其重要,加上要照顧3個囡囡的健康,最怕小朋友喉嚨痛,傷風感冒,所以卓娜對揀選營養品都好有要求,要為自己同家人揀最好!

卓娜最近試過來自德國嘅 zirkulin 蜂膠抵抗片之後,發覺佢原來唔係一般潤喉糖,而係全新體驗嘅「蜂膠喉片」,係真正可以舒緩癢痛、抗菌、抗病的作病救星,更分享:「早排喉嚨痕痕地,好驚係喉嚨痛初狀,於是食左2粒蜂膠喉片,喉嚨即時覺得涼涼地,即時舒服左,放鬆左,好快痕癢既感覺都無埋,大讚效果好滿意!」

卓娜鍾意蜂膠喉片仲因為知道佢含有30mg蜂膠精華,相等於600mg天然蜂膠,有別於蜂蜜,蜂膠有強效的抗菌消炎作用,可以追擊病菌,仲可以幫助增強自身嘅抵抗力,令喉嚨痛感覺不知不覺間消失。更重要嘅係,蜂膠喉片並唔係普通喉糖,佢不含糖分,食完唔怕惹痰,亦無中西藥成分,大可以放心食用。零舍鍚粉絲嘅卓娜仲特別提醒大家,蜂膠喉片係屈臣氐就買得到啦,好方便,價錢又唔貴,每盒都係$79,卓娜粉絲真有福!!

>>>即睇 zirkulin「蜂膠喉片」嘅神奇功效!

發表迴響

%d 位部落客按了讚: